hero background

Üvegfóliázás / Llumar és árnyékolástechnika

A LLumar fólia telepítése több nagy problémára nyújt ideális megoldást, melyek a hagyományos üvegszerkezetek által nem megoldhatóak. A Magyarországon is egyre gyakrabban tapasztalható elviselhetetlen hőmérséklet ellen védelmet biztosít. Ma már az üvegfelületek fóliázása az elsődleges szempontok közé tartozik és rendkívül hatékony módon egészítik ki egymást az árnyékolástechnikai rendszerekkel.

2017 nyár: 40°C

Hő- és fényvédelem: Az ablakokon beáramló vakító fény kiszűrésére, a belső tér hőmérsékletének jelentős csökkentésére, ezáltal a légkondicionálás költségeinek racionalizálására (légkondicionált épületek esetén akár a teljes energiafelhasználás 15%-a) alkalmazhatóak a hő- és fényvédő fóliák.

Biztonság: A balesetek és a szándékos rongálások hatásai nagymértékben csökkenthetőek a biztonsági fólia alkalmazásával épületek és járművek esetében is. A biztonsági fóliával ellátott üvegfelület szilárdabbá válik, nehezebben törik össze, ráadásul az összetört üveget a fólia egybetartja. A személyi sérülés lehetősége, valamint a betörési kísérletek okozta anyagi károk mértéke csökken a fóliázás hatására.

Termékeink rendelkeznek a MABISZ ajánlásával, valamint megfizethető megoldást nyújtanak az intézményekre vonatkozó 28/2007.(IX.29.) miniszteri rendelet biztosításához.

UV védelem: Az UV védelemmel ellátott fóliák jelentősen hozzájárulnak a berendezési tárgyak idő előtti kifakulásának késleltetéséhez, illetve a káros UV sugárzás okozta bőr- és szembetegségek kialakulásának valószínűségét is redukálják.

Graffiti védelem: A fóliagyártásban egyedülálló anti-graffiti bevonattal ellátott fóliák lényegesen megnehezítik a rongálók munkáját és ugyanakkor jól védik a fóliázott üvegfelületeket.

Design: A fólia új külső megjelenést ad az épületnek, a beltérben felhelyezett fóliákkal pedig stílusos térelválasztó felületek, egyedi megjelenésű dekorációk is kialakíthatóak. A dekorációs fólia a betekintés ellen is védelmet nyújt.

Energia megtakarítás: Nemrég a fóliázás elsősorban a nyári felmelegedéstől nyújtott védelmet, de ma már alkalmazható olyan szigetelő fólia, mely képes az üvegfelületek „U” értékét akár 40% fölötti hatékonysággal is javítani.

A megbízható minőség

A prémium minőségű Llumar fóliák megfelelnek a nemzetközi előírásoknak és a szigorú tesztelési folyamatoknak. Előállításuk a lehető legkorszerűbb technológia alkalmazásával történik, ami bármely más gyártó technológiai kapacitásánál fejlettebb. Tesztelési folyamatok igazolják, hogy a Llumar fóliák teljesítményadatai az évek múlásával sem csökkennek, míg a konkurens fóliák teljesítménye töredékére csökken alig pár évvel a felszerelést követően.

A Llumar kivitelezőit az amerikai gyártó cég, a SolutiaInc képzi a fóliák szakszerű telepítésére, hogy a legújabb technológiával és a legkorszerűbb eszközökkel történjen az üvegfólia telepítése.

Árnyékolástechnika

A cégünk által kínált komplex árnyékolástechnikai rendszerek új mércét állítanak a napfény elleni védelemben. Ha kint tűz a nap, árnyékoló rendszereink gondoskodnak a kellemes légkörről otthonainkban és munkahelyeinken, biztosítva a fény-, betekintés-, hő-, és UV-védelmet, valamint a hőszigetelést.